Make over!

0
1835

 

img_1817_1024x768_1028

Helemaal blij met de Make over!

img_1212_1024x768_400Op een morgen zat mijn man Gerrit, voordat hij naar zijn werk ging, achter de computer. Hij vertelde mij dat hij een verassing voor mij had en liet mij het mailtje zien dat hij verzonden had naar stichting 125 jaar westerhaar. Hij had mij opgegeven voor de Make over. Hij vertelde er wel bij: “niet dat je het nodig hebt, maar omdat je het verdient”.  Haha, leuk dacht ik, maar hoor er waarschijnlijk toch niets meer van!
Maar de donderdag voor de Make over dag werd ik gebeld, dat ik één van de gelukkigen was geworden! Ik was helemaal gelukkig, maar tegelijkertijd kwamen toen ook de zenuwen.
Wat gaan ze doen? Krijg ik na al jaren sparen toch weer kort haar?
S`middags mocht ik mijn kleding passen bij Dogger Fashion. Hier werd ik geadviseerd wat leuk stond en wat bij mijn figuur paste. Uiteindelijk kreeg ik prachtige kleding, afgemaakt met sjaal en ketting.
Vrijdags om 14.30 uur moesten we eerst op de foto van hoe wij er toen uit zagen, er werd een kort interview gehouden door WesterhaarDigitaal en daarna werden we naar kapsalon Smelt gebracht.
Dit was echt spannend zeg, ik was zo zenuwachtig! De spiegels werden afgeplakt, en we zagen na uren wachten, het eind resultaat.
Ik was er echt blij mee. Ze hadden het langer gelaten , de kleur was prachtig en het haar was super afgewerkt.
De visagist van Salon Trendline maakte ons die avond op en zo werd de metamorfose compleet.
Daarna mochten we de catwalk op, in een bomvolle tent, om het eindresultaat te showen.
Ik heb nog nooit zo veel complimentjes gehad, van familie, vrienden, kennissen en mensen in de tent. Zelfs de volgende dag stond er een mevrouw bij de kassa van de C1000, wat zit je haar nog leuk, dat was jij toch gisteren bij die Make over..?
Zelfs in Vriezenveen hadden ze het gezien en kreeg ik complimenten.
Bij Dogger Fashion ben ik inmiddels vaste klant geworden. De kleding draag ik vaak, het is een prachtige set. Waarvoor ik Dogger Fashion nog hartelijk wil bedanken!
Mijn haar zit nog steeds super en de kleur bevalt mij enorm. Alleen zo mooi als het toen zat, is moeilijk zelf na te doen, daar moet ik nog handigheid in zien te krijgen.
Voor mij was het een dag om nooit te vergeten, het was leuk, spannend, erg gezellig, een echte verwendag!

groetjes Marion Holthuis

Yes ,ik kreeg een make over

img_1210_1024x768_793Al een aantal dagen/weken is het onwijs druk in Westerhaar!
Vliegend op de kermis van attractie naar attractie met de kinderen,
portemonnee trekken, want het is overigens nooit genoeg. Versierde wagens, spelletjes, van alles was er wel te doen.
Donderdag, even relaxen, toch nog maar even snel naar de kapper.
Toen ik thuiskwam, had ik een nummer in de telefoon staan dat ik niet kende.
Uiteraard, Westerhaarse nieuwsgierigheid, meteen teruggebeld.
Wat bleek, iemand had mij opgegeven voor de make over, voor de volgende dag!
Mijn 3 kinderen Mylenke (11 jaar) Corwin (9 jaar) en Denzel (5 jaar) hadden een stiekem een mail gestuurd naar 125 jaar Westerhaar. Ze vonden me de liefste mama van heel Westerhaar, vonden dat ik wel eens in het zonnetje gezet mocht worden na een moeilijke tijd. Ik was verbaasd.
De aardige mevrouw aan de telefoon,legde het één en ander uit voor de volgende dag.
daarna heb ik maar wat dingetjes geregeld. Vrijdag werd ik om half 2 verwacht bij Klinkhamer mode, daar werd ik hartelijk ontvangen al was ik wel wat zenuwachtig.
Er werd wat kleding neergelegd, van zwart tot wit, van paars tot groen. Wat spannend!
Na wat kleding gepast te hebben, mocht ik kleding uit te zoeken, wat ik toch nog wel een keer aan zou doen, want deze mocht ik houden, wat een feest! Na een 45 minuten was ik klaar en ging met kleding en al op weg naar de feesttent. Eenmaal daar werd ik toch wel behoorlijk nerveus. Ik ging samen met de andere dame van de Make over het podium op. Er werd een voorfoto gemaakt door de fotograaf. Daarna werden we naar Kapper Smelt gebracht. Een aantal spiegels werden afgeplakt en er werd geheimzinnig gepraat over kleuren en haarmodelletjes. Ik was de dag er voor nog naar de kapper geweest, dus veel konden ze er vast niet meer mee doen, daar had ik me in vergist. Eerst een kleurtje er in, wat blonde lokken en, daarna ook nog geknipt.
Mijn nieuwsgierigheid groeide met de minuut..
Snel naar huis om wat te eten, om 20.00 uur weer in de feesttent te kunnen zijn. Eenmaal thuis vonden de kinderen het al geweldig! De tas met kleding bleef uiteraard, netjes dicht.
Avonds met alle kids en vriend naar de feesttent toe. Spannend want het was ontzettend druk door de modeshow. Salon Trendline zorgde dat het plaatje compleet werd met een prachtige make up lijn, mijn nieuwe kleding aan en nu, was ik echt een andere IK
Zenuwen had ik achtergelaten bij de kapper en vond het nu vooral erg leuk en erg spannend.
Rond 21.00 uur waren wij aan de beurt, samen met Marion klom ik op het podium waar nog het één en ander aan ons haar werd gedaan.
En toen, the catwalk. Al die mensen, applaus, voor ons? Het voelde geweldig!
De dagen na de Make-over, werd ik op school en bij de winkel aangesproken. Erg leuk allemaal.
Nu, een paar weken later, ga ik nog niet de deur uit, zonder dat mijn haar gedaan is. Het zit lekker, vlot en vrolijk.
Het voelde goed en lekker om zo in de belangstelling te staan, het heeft me erg goed gedaan, ook al zou ik dit niet maandelijks willen hoor! Het is uiteindelijk elke dag een feest als je de 3 geweldigste kinderen van heel Westerhaar hebt.

Groeten Natasja Nijeboer.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier