Majorette- en Twirlvereniging Salute uit Westerhaar voor het eerst op straat

0
2056

Vrijdagavond 25 oktober hebben de meisjes van Majorette- en Twirlvereniging Salute Twenterand uit Westerhaar voor de eerste keer, sinds de oprichting in april, meegelopen op straat voor het muziekkorps SDG Westerhaar.

Salute Twenterand is een zelfstandige majorette-en twirlvereniging, maar op uitnodiging van de Oranjevereniging Westerhaar werd de mogelijkheid geboden zich samen met muziekvereniging SDG te presenteren op straat voor het begeleiden van de lampionnen optocht. Voor het team DE kans zich op straat, onder begeleiding van een muziekkorps, te laten zien. Want laten we immers eerlijk zijn, ook dit hoort bij majorette en twirlen naast de sportieve kant.

Voor het team een volledig nieuwe ervaring nadat ze op 5 oktober hun debuut hebben gehad in De Klaampe tijdens de kinderkleding en speelgoedbeurs waar ze maar liefst 2 keer een optreden hebben mogen verzorgen.

Het team mag meer dan trots zijn. Ze hebben het fantastisch gedaan. Alle spanning en de komst van vele toeschouwers is niet voor niets geweest, aldus de leiding. Wat hebben ze zich goed en netjes gepresenteerd. Dit bleek ook uit de woorden van tambour-maitre, Raymond Berghuis, van muziekvereniging SDG die aan het einde van de optocht een woordje sprak. Een compliment, hoop op nog meer samenwerking en een applaus volgde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier