Maarten ’t Hart houd een signeersessie.

1
1267

Persoonlijk kennismaken met Maarten ’t Hart en een handtekening van hem in het boek ‘Een vlucht regenwulpen’: het boek dat centraal staat tijdens de jaarlijkse actie Nederland Leest. Op een nog niet te verklappen plaats even buiten noordelijk Vriezenveen komt schrijver Maarten ’t Hart op zaterdag 1 november op 4 plaatsen in Nederland, om hier een half uur zijn boeken te signeren. Ook in Twenterand en u mag daarbij aanwezig zijn!
Burgemeester C. Visser verwelkomt de auteur, die op een ludieke manier zijn signeerplek bereikt: per helikopter!

Introductie scheiding

Leden van de Bibliotheek Twenterand kunnen op zaterdag 1 november vanaf 11.30 uur het boek gratis ophalen uit de bibliotheek in Vriezenveen aan de Jonkerlaan. Dit is de verzamelplaats en er wordt daar bekend gemaakt waar Maarten ’t Hart voet aan land zet in de gemeente Twenterand.
Van hieruit kan iedereen daarna op eigen gelegenheid naar de geheime signeerplek gaan. Het vervoer hoeft geen probleem te zijn: bij de bibliotheek staat een bus klaar. Wel even aanmelden daarvoor!
Op de feestlocatie wordt er vanaf 12.45 uur een kop koffie/thee en een plak krentenwegge geserveerd. Om 13.00 uur landt de populaire auteur en gaat hij in een daarvoor speciaal opgezette en ingerichte tent zijn signeersessie doen.
Mocht u op de fiets gaan, dan krijgt u gratis een regenponcho mee.
U kunt zich tot en met donderdag 30 oktober aanmelden (met vermelding van e-mail en/of telefoonnummer) bij de bibliotheken in Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar en Den Ham, of per e-mail.

1 REACTIE

  1. Was prima voor elkaar bij de Johanneshoeve, waar Maarten ’t Hart op een zonovergoten grasveld werd opgewacht. Leuk om mee te maken 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier