Maand van het Spannende Boek

0
559

De hele maand juni staat jaarlijks in het teken van de ‘Maand van het Spannende Boek’. Ook de bibliotheken in Twenterand springen hier weer op in met een groot aantal spannende boeken voor de lezers. Dit jaar is het motto 25 jaar Juni – Maand van het Spannende Boek.
Het betekent dat bloedstollende romans deze maand volop in de schijnwerpers staan. De romans zijn te vinden in de vier bibliotheekvestigingen in Twenterand op de speciaal daarvoor ingerichte ‘misdaad’-tafels. Deze campagne van de CPNB heeft tot doel kwalitatief hoogstaande misdaadliteratuur onder de aandacht te brengen van een breed lezerspubliek.

Introductie scheiding

Ook tijdens de spectaculaire opening van de Rusluieweg in Vriezenveen op 22 juni is er een ‘spannende kraam’ te vinden van de bibliotheek. De bezoeker vindt hier onder meer een Spannende Boekenverkoop, leuke cadeautjes voor de kinderen, een schrijfwedstrijd en folders. Bovendien vertelt professionele vertelster Hélène Huizenga op in de kraam aan te geven tijden een spannend verhaal voor jong en oud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier