Maak tijd voor vrije tijd

0
594

Kulturhus de Klaampe organiseert, in samenwerking met haar gebruikers de volgende, al bijna traditionele, jaarlijkse thema-activiteiten.

Zaterdag 21 mei staat het gehele Kulturhus vanaf 11.00 uur in het teken van het thema: “Maak Tijd voor Vrije Tijd”. De dag zal geopend worden met een optreden van de Country Dancers. Gedurende de gehele dag zullen diverse koren uit Twenterand een optreden verzorgen.De Twentse Vlieger Vrienden en Diana Drent komen het vliegerfeest Twenterand promoten.

Introductie scheiding

Er zal een demonstratie worden gegeven over gedrag en gehoorzaamheid van honden.
Glassierkunst en glas-in-lood zal gepresenteerd worden alsmede bloemschikken en Nordic Walking. De Kunstkring Westerhaar ontbreekt uiteraard ook niet evenals het geven van een demonstratie kleien, vilten van wol en schilderen.
Verder zullen zich presenteren de VVV Twenterand, de Twentse Hooilanden en Globe reisbureau. Het informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand kan u informeren hoe je als vrijwilligers je tijd nuttig en zinvol kunt invullen. Zoekt u nog vrijwilligers? Ook dat kan die dag met het Informatiepunt besproken worden.
Ook zal er voldoende aandacht zijn voor vrijetijdsbesteding van mensen met een beperking.

 

Speciaal voor deze dag organiseert Kulturhus de Klaampe een appeltaartwedstrijd!!
De bevolking van Westerhaar wordt in de gelegenheid gesteld een appeltaart te bakken die tot uiterlijk 12.00 uur bij de Klaampe ingeleverd kan worden. Aan het einde van de dag, om 15.30 uur wordt de uitslag bekend gemaakt van de mooiste en de beste en natuurlijk ook de allerlekkerste appeltaart waarbij de winnaar een leuke prijs uitgereikt zal worden.

Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht met een springkussen en je laten schminken. En wat te denken van op de foto met een echte slang?? Voor dit laatste zal een kleine vergoeding worden gevraagd.

Delta FM zal hun wekelijkse actualiteitenprogramma Lokaal Totaal uit zenden en Delta TV zal opnamen maken van deze dag.

De toegang is geheel gratis.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier