Maak kennis met Tennislessen in Westerhaar zijn gestart:

0
682

De tennisvereniging uit Westerhaar is afgelopen vrijdag 12 maart gestart met de jaarlijkse maak kennis met tennislessen in de Klaampe te Westerhaar.
Een enthousiaste groep basisschool kinderen heeft deelgenomen aan deze eerste les.
Tijdens de maak kennis met tennislessen wordt spelenderwijs de basisbeginselen van het tennisspel aangeleerd. Met racket en bal worden tal van oefeningen gedaan met de jeugd.
Aan deze tennislessen zijn geen kosten verbonden en ook is het niet nodig lid te zijn van de tennisvereniging. De vereniging zorgt voor voldoende rackets en ballen.

De tennisvereniging geeft aan dat er nog voldoende ruimte is voor nieuwe kinderen die ook belangstelling hebben voor het volgen van deze lessen. Deze kinderen kunnen geheel vrijblijvend instromen tijdens de tweede les.

Alle kinderen die zich tijdens deze lessen aanmelden als lid van de vereniging ontvangen geheel gratis een splinternieuw tennisracket. Ook is er speciaal voor deze nieuwe jeugdleden een interessante korting op eventueel te volgen vervolg tennislessen

De tweede les wordt gegeven op vrijdag 19 maart van 16.00 tot 17.00 uur in sportzaal de Klaampe in het Kultürhuus aan de Beeklaan te Westerhaar. Informatie kunt u krijgen bij Erik Bakhuis tel. 0546-658028 of 06-25258989 ( ná 18.00 uur ).

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier