Lied van Westerhaar 2007 verwijderd

3
927

heleen_heine

Een tijdje geleden hebben we het Lied van Westerhaar 2007 op onze site gezet, om de Westerhaarse bevolking het lied ook te kunnen laten horen.Maar naar aanleiding van onderstaande mail hebben wij besloten om de link en het Lied van Westerhaar 2007  te verwijderen.

Team WesterhaarDigitaal.nl


Geachte redactie van de website Westerhaar Digitaal,

Wij zijn gewezen op het feit dat u Het lied van Westerhaar 2007 op uw website heeft geplaatst. Het is op jullie site te beluisteren en te downloaden. Beiden is niet toegestaan. Daarnaast is het zonder toestemming gebeurd van drie belanghebbende partijen.

Op deze single zitten rechten, die onder meer vallen onder de Buma Stemra en Sena. Daarnaast mag alleen de platenmaatschappij (Telstar) Het lied van Westerhaar verspreiden. Met de platenmaatschappij hebben wij afspraken gemaakt over die verspreiding.

Dringend verzoek aan u Het lied van Westerhaar per direct van uw website te verwijderen en dit aan ons te bevestigen.

Hoogachtend,
Stichting Lokale Omroep Gemeente Twenterand


3 REACTIES

  1. ze denken bij de delta dat ze heel wat zijn die nep piraten daar in de peuterzaal en dan ook nog met de westerhaar bemoeien die zielige babys

  2. Ja Rubin, het zijn wel stumperds die Delta-broekdrieters !!

    Toen ze eindelijk een zend licentie kregen ergens in de vorige eeuw,was een van de eerste wapenfeiten wat die stumperts uithaalden de ECHTE Piraten aanbrengen bij de RCD !!!

    Hoezo ben je dan een Piraat !!! Je bent dan een Verrader !!

    En dan nu dit !! Wat een zweeteikels , echt dan ben je een LOSER.

    Maar als je weet wie er allemaal werken bij (LOV) Delta weet je eigenlijk ook genoeg !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier