LES OVER LENEN VAN MENEER BEER

0
1008

voorstelling-westerhaar-kopie.jpgOp maandag 19 mei bezocht Meneer Beer leerlingen van vier basisscholen in Westerhaar en Sibculo. Meneer Beer is een speciale poppentheatervoorstelling die kinderen helpt te leren omgaan met geld. Het interactieve kijkspel werd de scholen aangeboden door Rabobank West Twente.

De Rabobank vindt het belangrijk dat kinderen al jong leren omgaan met geld. De voorstelling over Meneer Beer werd gegeven voor de groepen drie, vier en vijf. Vanaf zes jaar zijn kinderen oud genoeg voor zakgeld. Hiermee kunnen ze ook leren hoe ze met hun geld kunnen omgaan. Daarom is er bewust voor gekozen om de voorstelling te geven voor kinderen in deze leeftijdscategorie.

Meneer Beer is een leuke, interactieve voorstelling. De kinderen zijn op een verantwoorde en speelse manier bezig met het thema ‘omgaan met geld’, zonder dat het onderwerp te zwaar wordt gemaakt. De Rabobank organiseert al regelmatig activiteiten voor de schooljeugd in de voorstelling in de hogere groepen, zoals gastlessen en de Bankbattle. Met de voorstelling over Meneer Beer wordt nu ook de jongere jeugd op de basisschool bereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier