Lente Fair in Westerhaar-Vriezenveensewijk

0
668

Bezoekers kunnen de lente beleven in Westerhaar
TMZ en Kulturhus organiseren sfeervolle Lente Fair

Westerhaar is zaterdag 12 april het decor van een sfeervolle voorjaarsmarkt. Deze dag organiseren zorglocatie ’t Haarhuus van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) en Kulturhus De Klaampe samen een sfeervolle Lente Fair. Tussen 09.00 uur en 16.00 uur kunnen bezoekers genieten van de lente met kleurrijke kraampjes waar diverse fraaie producten worden verkocht. Inwoners van Westerhaar en omgeving zijn van harte welkom om een kijkje te nemen.

Introductie scheiding

 

Tijdens de Lente Fair worden er allerlei producten verkocht, zoals bloemstukken, kleding en woondecoraties. Diverse lokale ondernemers presenteren zich tijdens dit evenement. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van heerlijke lekkernijen en een kopje koffie of thee staat klaar. Om 14.00 uur wordt er een heuse voorjaarsmodeshow gegeven. Ook voor kinderen valt er veel te beleven.

Bijdrage
Organisaties die interesse hebben om ook een bijdrage te leveren tijden de Lente Fair kunnen dit nog tot 6 april kenbaar maken bij Lydia Veneberg via het e-mailadres lveneberg@triviummeulenbeltzorg.nl of het telefoonnummer 0546-841730.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier