Leerlingen van CBS De Fontein lopen voor KiKa

0
892

logo-kika.jpgOp maandag 30 mei zal CBS De Fontein in Westerhaar (locatie Asterstraat) een sponsorloop houden. Voor een deel zal deze opbrengst bestemd zijn voor stichting KiKa en een deel van de opbrengst van de sponsorloop zal besteed worden aan het bekostigen van verschillende activiteiten voor alle leerlingen van school.
Er is bewust gekozen om stichting Kika (Kinderen Kankervrij) te steunen, omdat kinderen en personeel van CBS De Fontein in hun omgeving helaas regelmatig te maken hebben met de aandoening kanker. KiKa werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Deze fondsen financieren het onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker.

Introductie scheiding

Na de inzameling van de sponsorgelden, zal CBS De Fontein de donatie persoonlijk overhandigen aan Aniek Laarman, familie van twee leerlingen van de school, uit Daarlerveen. Aniek is een meisje van 13 jaar waarbij kortgeleden de ziekte van Hodgkin is vastgesteld en waarvoor haar familie al verschillende acties op touw heeft gezet om geld in te zamelen voor stichting KiKa.
Kinderen en personeel van CBS De Fontein hopen dat velen deze sponsorloop met een bijdrage steunen en de kinderen aan komen moedigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier