Leden van de pony en ruitervereniging WWR gingen naar concoursen in de buurt.

0
1028

concours
Milika Kroek ging met haar pony Isabella naar Hellendoorn voor een springwedstrijd en behaalde voor het springen in de klasse B een 2e prijs voor het progressief parcours.

Naar Den Ham gingen:
Helene Delfgaauw met paard Wajnouscha voor het rijden van de L1 – dressuur en deze combinatie behaalde een 1e prijs met 200 punten en een 6e prijs emt 181 punten.
Janet Teunis met paard Pasquino behaalde een 5e prijs met 180 punten voor het rijden van de B – dressuur.
Leoni Roelofs met paard Timmerieke behaalde een 5e prijs voor het springen in de klasse B.
Inge Bakker met paard Wakiekie behaalde voor het rijden van de B – dressuur een 6e prijs met 179 punten.
Anouck Legebeke met paard Wanna Be Muts behaalde in een sterk deelnemersveld een 11e prijs voor het springen in de klasse B.

De zusjes Laarman gingen deze week met hun paarden naar de Almelose Ruiterdagen en naar Hellendoorn en behaalden eveneens mooie resultaten.
Jaline Laarman met paard Taz Times behaalde voor het springen in de klasse B een 2e prijs voor het klassiek B parcours en een 1e prijs voor het progressief springen in de finale behaalde Jaline een fraaie 2e prijs.

Jaline Laarman met D -pony Conquistador behaalde een 4e prijs voor het klassiek L springen en met D -pony Winston een 3e prijs voor het progressief L springen.
Esther Laarman behaalde met E – Mille een 2e prijs voor het springen in de klasse B en een 1e prijs met B – Desteny in de klasse L springen.

Lisan Kikkert met D – pony Nariva ging naar de Hoogenweg voor een dressuurwedstrijd en behaalde een 2e prijs met 200 punten en een 3e prijs met 187 punten voor het rijden van de B – dressuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier