LADIES NIGHT 12 APRIL FAMILY-FIT WESTERHAAR!

3
1188

Hallo allemaal,

Er staat een leuk evenement voor de deur bij Family-Fit Westerhaar namelijk LADIES NIGHT . Dit evenement zal plaats vinden op 12 april 2013.Lid of geen lid, u bent van harte welkom! Dus nodig u buurvrouw/familielid/vriendin ook uit voor deze leuke gebeurtenis. Het belooft een gezellige avond te worden met veel vrouwelijke activiteiten. Denk hierbij aan mode, verzorging, workshops, adviezen. Uiteraard wordt er ook voor een hapje en een drankje gezorgd. Ook de kids zijn we niet vergeten.
De opbrengst van de entree wordt geschonken aan het goede doel PINK RIBBON. De reden hiervoor omdat het past bij het thema LADIES NIGHT, maar ook omdat er iemand in mijn omgeving op dit moment borstkanker heeft. Daarom wil ik iedereen er bij stil laten staan dat 1 op de 8 vrouwen borstkanker heeft.

Introductie scheiding

We moeten als vrouw zijnde deze vrouwen een hart onder de riem steken, dat we er voor ze zijn en dat deze mensen zeker niet vergeten worden. Ik hoop jullie te zien tijdens deze bijzondere avond in Westerhaar. Tevens zit er aan uw entreekaartje een lotnummer waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

 

Aanvang 18.30 Sluiting 22.00
Prijs leden : Volwassene: € 4 kinderen tm 14jaar: €1,50
Prijs niet leden : Volwassene: €6 kinderen tm 14jaar: €3

Als je interesse hebt kun je bellen met het nummer van de sportschool 06 -57933814 voor meer informatie
Deelnemende organisaties/bedrijven:

Care For Weight & ES CARES : organiseren de hapjes en drankjes van het evenement
Made by Yvette : een schoonheidsspecialist die de huid kan analyseren en gespecialiseerd is in permanente pedicure en make-up
Kim Otter : ook als schoonheidsspecialist aanwezig voor nagelverzorging en make-up
Ingrid & Tjitkse: met een cupcake workshop
Featherextions by Marieke : een geweldige collectie aan feather extensions die u in uw haar kan laten zetten.
Kleur intens : Jeanet geeft persoonlijk kleur en stijladvies
Krijtwit : Een leuke webwinkel waarbij uw woonaccesoires, tassen, sjaals en sieraden kunt bestellen. De eigenares heeft sinds kort ook een shop aan huis geopenend.

Dansoptredens worden verzorgd door de sportschool zelf en G.V Omhoog te Wierden, die meerdere malen Nederlandskampioen Jazz zijn geworden.
En we hebben 2 workshops. Namelijk LadyStyling, verzorgd door Paola van der Steen, dit is een salsa dansstijl met veel vrouwelijke bewegingen. En Henrike Schotman verzorgt een workshop LachYoga. Erg leuk allemaal dus. Hopelijk zie ik u vrijdag 12 april.

Tot ziens
Groetjes Esther

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier