Laatste thuiswedstrijd SDO in De Stamper

0
960

Op zaterdag 3 maart speelde SDO 1 haar laatste thuiswedstrijd in Sporthal De Stamper in Vriezenveen. Door de bouw van het Kulturhus De Klaampe, met daarbij een volledige sporthal, is er een eind gekomen aan de 31 jaren dat SDO haar thuiswedstrijden niet in Westerhaar kon spelen.De afmetingen van de oude Klaampe waren namelijk te klein om er een korfbalwedstrijd in te spelen.
Zaterdag nam SDO dus afscheid van De Stamper als thuishaven.
Na afloop van de wedstrijd kwam het bestuur, het eerste team en tal van overige leden naar het sportcafé van De Stamper. Voorzitter Sijmen Knol van de Westerhaarse korfbalclub bedankt daar het (ex)personeel van het sportcafé, nl. Anneke, Freek en Gerrie, voor de fijne samenwerking tijdens de afgelopen jaren. Door hun gastvrijheid en vriendelijkheid, voelde SDO zich ook daadwerkelijk thuis. Als dank voor alles werd aan alle drie de personen een bloemetje, een korfballend moermannetje of moervrouwtje en een SDO-sjaal aangeboden.
Freek Becker bedankte op zijn beurt weer de scheidende vereniging. Hij typeerde SDO als een zeer hechte vereniging, waar het goed toeven is. Hij memoreerde aan het feit dat toen het eerste team van SDO afgelopen jaar kampioen werd, en hij wegens ziekte verstek moest laten gaan, de spelers na afloop bij hem aan de deur kwamen.
Hij gaf aan trots te zijn op de nieuwe locatie van de vereniging. Helaas is SDO het afgelopen seizoen gedegradeerd, maar in het nieuwe Kulturhus moet volgens hem de promotie naar de derde klasse weer gemaakt worden. Op 16 maart speelt SDO 2 de eerste officiële thuiswedstrijd is de sporthal van Kulturhus De Klaampe. Freek beloofde bij deze wedstrijd van de partij te zijn en wenste SDO toe een grote club te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier