Laatste nieuws AED project Westerhaar-Vriezenveensewijk

0
656

Het AED project in Westerhaar- Vriezenveensewijk draait nog steeds op volle toeren.
In april zijn alle herhalingscursussen gegeven waardoor iedereen weer helemaal op de hoogte is. Tevens zijn er vele anderen die reanimatie- en AED lessen volgen die zich ook hebben ingeschreven bij het AED- Alert systeem. Dit systeem houdt in dat bij een melding bij 112 over reanimatie ook lekenhulpverleners worden ingeschakeld. Zij krijgen dan een sms`je met de locatie van de reanimatie en het verzoek om daar zo snel mogelijk naar toe te gaan. Ook kan er in het sms`je staan dat er een AED meegenomen moet worden.
Westerhaar-Vriezenveensewijk is in het gelukkige bezit van 10 AED`s. Dankzij donateurs kunnen deze onderhouden worden. Er is ruimte voor de nodige extra materialen zoals een reservekast en plak elektroden. Deze zijn hard nodig omdat de AED`s altijd toegankelijk en klaar voor gebruik moeten zijn. Dankzij uw bijdrage kan dat mogelijk blijven.
De praktijk heeft meerdere malen uitgewezen dat dit systeem in Westerhaar heel goed werkt. Daarom moeten we als gemeenschap samen ervoor zorgen dat Westerhaar dit systeem kan behouden. Uw bijdrage hierin is daarom letterlijk van levensbelang voor u en uw dorpsgenoten.
Wilt U ook donateur worden dan kunt U zich melden bij Albert Botter, tel. 0546-658358. Voor overige vragen over het AED project kunt U bellen naar Peter Schepers, tel. 06-29372548

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier