Laat je kind kennis maken met sport en cultuuraanbod

0
476

Hoe weet jij als kind wat jij leuk vindt? Of waar jij goed in bent? Er is zoveel keuze, maar jij kunt moeilijk van de ene vereniging naar de andere switchen om alles uit te proberen. Het is veel prettiger als jij het gewoon een keer kunt proberen. Daarom kan jij vanaf eind april 2015 op de website Twenterandactief.nl zien wat het kennismakingsaanbod is van de sportverenigingen en culturele aanbieders in heel Twenterand. Meld je aan voor jouw favoriete workshop of lessenserie en ontdek zelf wat jij leuk vindt!

De combinatiefunctionarissen van het team ‘Wat Beweegt Jou?’ hebben samen met sport en cultuur aanbieders een kennismakingsaanbod geplaats op de website www.twenterandactief.nl. Op deze website kunnen sport- en culturele aanbieders uit de gemeente Twenterand kennismakingscursussen aanbieden en melding maken van andere naschoolse activiteiten.

Introductie scheiding

Alle basisschoolleerlingen van groep 1 t0t en met 8 woonachtig in de gemeente Twenterand kunnen zich via deze website aanmelden voor de verschillende activiteiten. Voor een bedrag van € 5,- kunnen kinderen zich opgeven voor verschillende kennismakingsworkshops of een serie kennislessen.

Aanmelden
Hoe meld je je kind aan voor een kennismakingsworkshop of serie kennislessen?

Ga naar de website www.twenterandactief.nl
 Klik aan de rechterzijde van de pagina op de button ‘kennismaken met sport en cultuur’
 Ga naar de activiteit van jouw keuze
 Vul je gegevens in en klaar

Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanmelding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier