Laat elke droom werkelijkheid worden , Wensambulance Hardenberg e.o. zorgt ervoor.

0
111

Wensambulance Hardenberg e.o.  is een organisatie zonder winstoogmerk.

Wensambulance Hardenberg e.o  is een vrijwilligersorganisatie met als doel het  gratis vervullen van wensen  van patiënten in een  terminale levensfase en of langdurige ziekte  door hen op een professionele manier comfortabel liggend vervoer aan te bieden vanuit Hardenberg en omstreken.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Een dagje naar het dorp waar je geboren bent, met de familie een weekendje weg, naar de dierentuin, nog een keer de zee ruiken, naar een voetbalwedstrijd. Het lijkt zo normaal, we stappen in de auto, op de fiets of in de trein en gaan richting ons uitje maar voor een (pre)terminale patiënt of chronisch zieke is dit meestal niet meer haalbaar, vooral niet als je afhankelijk bent van liggend vervoer.

Een gezond mens heeft vele wensen, een ziek mens maar één.

Wensambulance Hardenberg e.o.  is een toegewijde stichting die zich inzet om de laatste wensen van terminaal zieke patiënten te vervullen. Hoewel wij een relatief jonge organisatie zijn, brengen onze teamleden vele jaren ervaring mee in het mogelijk maken van speciale momenten voor mensen in hun laatste levensfase.

Dankbaar zijn we voor alle donaties en giften die het mogelijk maken dat we steeds een stukje dichterbij zijn bij onze eigen wensambulance .Meer informatie over Wensambulance Hardenberg e.o.kunt u vinden op de site www.wensambulancehardenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier