KWF-collecteweek van 2 tot en met 8 september

0
2672

In de eerste week van september gaan de toegewijde vrijwilligers van KWF weer langs de deuren voor de jaarlijkse collecte. Ook in Twenterand halen de collectanten van zondag 2 tot en met zaterdag 8 september geld op voor KWF kankerbestrijding. De collectanten kunnen zich legitimeren en zijn te herkennen aan het rood-wit-blauwe logo met de krab en aan het Keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving. NPO radio 2 doet verslag van de collecte-actie.

Missie
Elke euro die deze collectanten ophalen draagt bij aan onze missie: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leen voor kankerpatiënten. Zo brengen zowel collectanten als gevers in deze grootste collecte van Nederland de dag dichterbij dat er niemand meer sterft aan kanker.

Geen kleingeld? Geen probleem

Mensen maken steeds vaker gebruik van de pin in plaats van contant geld. Het komt dus ook steeds vaker voor dat mensen geen kleingeld in huis hebben. Komt dit u bekend voor, maar wilt u tijdens de collecte wel een bijdrage leveren? Vraag dan naar de QR-code. Door met uw mobiele telefoon de QR-code te scannen kunt u met mobiel bankieren een bedrag naar keuze overmaken naar KWF Kankerbestrijding. Of u kunt uw bijdrage ook rechtstreeks overmaken naar KWF Twenterand rekeningnummer NL48RABO0301395748.

Collectant gemist? U kunt ook online doneren via kwf.nl/doneren of via een digitale collectebus. Meer informatie over de digitale collectebus vindt u op onze Twitter- of Facebookpagina, @KWFTwenterand.

Loop ook mee

In Twenterand zijn we constant op zoek naar nieuwe collectanten om in zo veel mogelijk straten langs de deuren te kunnen. Wilt u ook eens per jaar een aantal avonden meelopen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek? Of meedoen aan een activiteit? Laat het ons weten! Wij horen graag van u via kwf.twenterand@gmail.com of via een persoonlijk bericht op onze Twitter of Facebookpagina, @KWFTwenterand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier