Kunstreis naar Münster van jubilerende kunstkring een doorslaand succes.

0
582

2013-09072012-09-150049.jpgDe kunstreis die de jubilerende kunstkring Westerhaar georganiseerd heeft is een groot succes geworden. De aanleiding was het 40 jarige bestaan van de kunstkring waarvan de leden uit de hele gemeente Twenterand afkomstig zijn. 
De deelnemers waren aangevuld met leden van twee andere schildersgroepen uit de gemeente. De groep van Tineke Steenvoorde uit den Ham en Louise Bramer uit Vroomshoop. De gemeenschappelijke interesse en het boeiende programma leiden tot een gezellige dag en de wens deze kennismaking voort te zetten. De komende tijd zal overleg plaats vinden hoe we tot een vorm van samenwerking kunnen komen die het beeldend bezig zijn kan versterken.

Introductie scheiding

 In de stad Münster werden achtereenvolgens de Dom met haar schatkamer, het Picassomuseum en het oude raadhuis met Friedenssaale bezocht. Met dit zware programma werd een groot beroep werd gedaan op het uithoudingsvermogen van de deelnemers. Toch toonden alle deelnemers zich tijdens het afsluitingsetentje zich zeer tevreden. Een voortzetting in enige vorm was dan ook de conclusie die snel getrokken werd.
De kunstkring Westerhaar hoop met dit initiatief, waaronder ook de kunstmarkt zaterdag aanstaande, een impuls te hebben gegeven tot samenwerking en versterking van het beeldend bezig zijn door amateur beeldende kunstenaars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier