Kunstkring Westerhaar 40 jaar.

0
659

De door de Kunstkring Westerhaar georganiseerde jubileumactiviteiten beloven een groot succes te worden.
De kunstreis naar Münster op zaterdag 7 september is nu al volgeboekt. Het programma is rond en is voor kunstliefhebbers zeer aantrekkelijk. Het bevat o.a. een bezoek aan de Dom, Friedenssaale en het Picassomuseum.
De kunstmarkt op 14 september in Vriezenveen zal een gevarieerd aanbod hebben van kunstenaars op het gebied van schilderen, beeldhouwen en keramiek. Velen daarvan uit de gemeente Twenterand. Het is alleen opvallend dat uit Vriezenveen zich nog weinig kunstenaars aangemeld hebben.

Introductie scheiding

Omdat het juist de bedoeling is dat kunstenaars uit heel Twenterand zich presenteren doen wij alsnog een oproep aan hen zich in te schrijven voor deze kunstmarkt. Dat kan via de website van de Kunstkring Westerhaar. www.kunstkringwesterhaar.nl
Het vergroten van het aanbod van lessen op creatief gebied is een andere activiteit die aandacht krijgt van de jarige kunstkring. Nu al kan gemeld worden dat de tweede kindergroep , die als pilotproject begonnen is, een groot succes is. Na de zomer starten we dus met twee kindergroepen. Een in Westerhaar op donderdagavond en een in galerie t’ Drokje in Wierden. Alles onder de paraplu van de kunstkring. Op vermelde website kan men zich daarvoor aanmelden.
Door de organisatie van dit alles begint er een samenwerkingsverband te ontstaan tussen diverse kunstgroepen uit del gemeente Twenterand en de regio.
Dit kan gaan uitmonden in het gezamenlijk organiseren van activiteiten. Ook exposities over en weer kunnen tot de mogelijkheden behoren.
Dit alles laat zien dat er volop mogelijkheden zijn voor uitwisseling en samenwerking. De Kunstkring Westerhaar maakt zich er sterk voor om ook in de toekomst hieraan te blijven werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier