Kulturhus de Klaampe in Westerhaar gaat samenwerking aan met Pianoforte

0
772

De muziekschool was even helemaal verdwenen uit het muziekbeeld in Vriezenveen en Westerhaar-Vriezenveensewijk. Maar er is goed nieuws, het is er weer en wel bij De Klaampe! Jong en oud kunnen vanaf nu gebruiken maken van het muziekaanbod
van Piano- en Keyboardschool Pianoforte.

Pianoforte heeft haar hoofdvestiging in Nijverdal, Kulturhus Kruidenwijk. Hier zijn wij al jaren actief met particuliere muzieklessen, daarnaast voorzien wij basisscholen en BSO’s van muziekles en begeleiding.
Wilt u of uw kind piano of keyboard gaan spelen? Kunt u wel wat begeleiding bij uw koor gebruiken? Bent u als leraar met uw klas bezig een musical in te studeren? Heeft u een kleuterklas die wel een eerste kennismaking met muziek wil? Wilt u uw oude hobby weer oppakken maar weet u niet of u het nog wel kunt?

Introductie scheiding

Voor dit alles en meer kunt u terecht bij Pianoforte. Sinds maart 2012 zijn wij ook gevestigd in Kulturhus De Klaampe. Wilt u het eens proberen? We hebben nu een kennismakingsactie:
5 muzieklessen voor 50 euro!
In de loop van dit jaar zullen de lessen uitgebreid worden met meerdere instrumentensoorten, houdt de site van De Klaampe in de gaten voor de laatste informatie.

 

Muziek iets voor u?
Kom dan woensdag 9 mei naar onze open dag! Vanaf 12.30 uur tot 17.00 uur
bent u van harte welkom bij De Klaampe. Deze middag kunt u vrijblijvend een instrument proberen te spelen en informatie krijgen over onze mogelijkheden.
Ook kunt u zich dan aanmelden voor de kennismakingsactie (5 lessen voor 50 euro).

Wilt u meer informatie of u aanmelden voor een muziekles?
Kijk dan op de site van Kulturhus De Klaampe, www.klaampe.nl of bel met 0546 80 51 51.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier