Kulturhus De Klaampe en t Haarhuus organiseren bingomiddag

0
799

Maandelijkse ontmoetingen resultaat coöperatieve samenwerking
Kulturhus De Klaampe en ’t Haarhuus organiseren bingomiddag

Na het succes van vorig jaar organiseren Kulturhus De Klaampe en locatie ‘t Haarhuus van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) ook dit jaar samen sfeervolle bingomiddagen in Westerhaar. De eerste editie van dit jaar staat gepland op donderdagmiddag 30 januari vanaf 14.00 uur in het restaurant van het Kulturhus. Inwoners van Westerhaar en omgeving en bewoners van ’t Haarhuus zijn hierbij van harte welkom.

Tijdens de bingomiddag krijgen deelnemers bij binnenkomst koffie, thee en een lekkernij en ook in de pauze is er een hapje en drankje naar keuze. Uiteraard ontbreekt een bingoboekje voor diverse ronden niet. De kosten zijn € 9,50 per persoon. De hoofdprijs is nog een verrassing. De bingomiddagen zijn het resultaat van een duurzame samenwerking tussen ’t Haarhuus en Kulturhus De Klaampe. Hierbij zijn er eveneens plannen om bijeenkomsten met aansprekende thema’s te organiseren, zoals een proeverij en een informatiemiddag.

Introductie scheiding

 

Bingomiddagen in 2014
In navolging van de bingomiddag op 30 januari zullen de bingomiddagen in 2014 op de laatste donderdag van de maand worden gehouden, uitzonderingen zijn de maanden mei en december vanwege de feestdagen. De bingomiddag wordt dan gehouden op 22 mei en 22 december. Vervoer naar de locatie wordt aangeboden. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Lydia Veneberg via telefoonnummer: 0546 – 84 17 30.

TriviumMeulenbeltZorg
Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1100 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding, personenalarmering en huishoudelijke zorg. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De organisatie richt zich nadrukkelijk op de relatie met cliënten, medewerkers en andere betrokkenen. Samen maken wij de zorg persoonlijk. Meer informatie is te vinden op www.triviummeulenbeltzorg.nl.

Kulturhus De Klaampe
Al sinds jaar en dag neemt de Klaampe binnen de gemeenschap Westerhaar een prominente plaats in als ontmoetingsplek en buurthuis, nu vindt de Klaampe haar nieuwe huis in het Kulturhus te Westerhaar. Hier vinden sport-, cultuur-, jeugdwerk en gezondheidszorg elkaar onder één dak. Meer informatie is te vinden op www.deklaampe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier