Krabbelkerkdienst

0
686

logo-g-kerk.jpgKRABBELKERKDIENST in de Gereformeerde Kerk de Bron te Westerhaar
Zondag 22 mei, ’s middags om 14.00 uur opent de Gereformeerde Kerk “de Bron” haar deuren voor een speciale KRABBELKERKDIENST.
De KRABBELKERK is al ruim een jaar een begrip binnen de Gereformeerde Kerk in Westerhaar. Het is een kerkdienst voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Deze wordt gehouden tijdens de reguliere kerkdienst.
De KRABBELKERK organiseert zo’n 7 diensten per jaar, waarvan 1 keer in de middag.
Deze dienst is speciaal; de dienst wordt gehouden in de kerk en de ouders, grootouders en belangstellenden kunnen de dienst ook bijwonen.
We willen op een kinderlijk eenvoudige wijze de kinderen kennis te laten maken met het geloof.

Introductie scheiding

Even krabbelen aan het geloof. Er is een speciaal programma dat op hun leeftijd is afgestemd. We gebruiken verschillende manieren om de kinderen de bijbel uit te leggen: toneel, computer, televisie en gewoon verhalen vertellen..
Zondag 22 mei belooft een hele speciale KRABBELKERK te worden en we willen langs deze weg ook alle jongens en meisjes, die ook graag willen komen (het maakt niet uit hoe oud je bent), uitnodigen.
Je mag zelfs je vrienden of vriendinnen meenemen.
Er is ook kinderoppas geregeld, zodat de ouders niet thuis hoeven te blijven.
Natuurlijk delen we de KRABBELKERKBOODSCHAPPENDOOS weer uit. Sterker nog: als iedereen naast het geld voor de collecte bij de uitgang, ook een levensmiddelenartikel wil meenemen, dan hopen we meerdere dozen te kunnen vullen. Deze geven we dan, namens u en jullie, aan mensen uit onze gemeente.
Zoals altijd: alles mag, niets moet.
Er is van alles te doen; zoals schminken, tekenen, KRABBELKERKTHEATER, poppenkast en een heel mooi verhaal.
Het lijkt erop dat deze middag uitsluitend voor kinderen is, maar niets is minder waar. Alle mensen uit de kerk en daarbuiten zijn van harte welkom. Het zou mooi zijn als we heel veel mensen mogen begroeten om op een kinderlijke wijze de Heer groot te maken.
Jezus, die ooit gezegd heeft:” Laat de kinderen tot mij komen”, diezelfde Jezus willen wij eren en bezingen, samen met de kinderen en met u en jou.
De KRABBELKERKDIENST begint om 3 uur. De kinderen die geschminkt willen worden of willen tekenen e.d. kunnen al vanaf 2 uur naar binnen
Wij hopen; TOT ZIENS.
KRABBELKERKCOMMISSIE en de Commissie Bijzondere Diensten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier