Kopje koffie inwoners van Twenterand?

0
628

Ik kom nog al eens aan de praat met mensen, bijvoorbeeld bij de benzinepomp of op straat en dan gaat het al gauw over voetbal, natuurlijk de benzineprijzen maar vooral over de politiek. Dat laatste komt natuurlijk door mijn dagelijkse activiteit als raadslid, maar ook omdat de politiek veel mensen interesseert. Dat de politiek ook rekening houdt met inwoners is echter niet altijd even duidelijk. Dat mogen we ons als politiek best aanrekenen. Regelmatig ontstaan er bij deze ontmoetingen spontaan leuke gesprekjes over heel verschillende onderwerpen. Het maakt ook helemaal niet uit, welke politieke voorkeur deze personen hebben. De tijd vliegt dan voorbij en voor je het weet heb je thuis weer eens wat uit te leggen.
Ook via de social media heb ik regelmatig korte gedachtewisselingen met mensen die het wel of niet met mij eens zijn. Maar in 140 tekens is het lastig je mening goed onder woorden te brengen.

Introductie scheiding

Graag nodig ik daarom alle inwoners, organisaties en ondernemers uit om, zonder onderwerpen vooraf en heel informeel, eens met mij over de politiek in Twenterand te kletsen en neem rustig uw partner mee, dan heeft u achteraf ook niet zo veel uit te leggen. Is er een onderwerp waar u een mening over heeft en wilt u daar met mij over praten dan is dit een mooie gelegenheid. U hoeft ook helemaal niks met de VVD te hebben, sterker nog dat maakt de gesprekken juist extra interessant. Ik ben niet op zoek naar mensen die het met mij eens zijn maar wil juist in gesprek met mensen die het met de VVD Twenterand en dus met mij oneens zijn. Op basis van argumenten en met respect voor elkaar ga ik graag met u in gesprek.

Ik heb voorlopig de volgende data en locaties in mijn agenda genoteerd:

Maandagavond 28 januari 2013 20.00 uur MCC Vroomshoop
Maandagavond 11 februari 2013 20.00 uur De Klaampe Westerhaar-Vriezenveensewijk
Maandagavond 25 februari 2013 20.00 uur De Piep’n Vriezenveen
Maandagavond` 11 maart 2013 20.00 uur Restaurant De Beuk Den Ham
Maandagavond 25 maart 2013 20.00 uur Dorpshuis Bruinehaar

Zonder tegenbericht kunt u deze gegevens overnemen in uw agenda en via de media worden de diverse bijeenkomsten nog een keer aangekondigd. De koffie is voor mijn rekening en laten we het er maar eens over hebben met z’n allen. Ik wil graag naar u luisteren en voel me zeker ook niet te oud om te leren.

Graag tot ziens op één van deze avonden.

Chris Walraven
Fractievoorzitter VVD Twenterand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier