Koningsspelen.

0
985

img-6122-kopie.jpgIn Westerhaar-Vriezenveensewijk werd er door alle scholen meegedaan aan de koningsspelen op 26 april. De dag begon op elke school met een gezamenlijk ontbijt. Daarna gingen de leerlingen van de bovenbouw ( groep 5 t/m 8) naar het terrein van SDO. De onderbouw (groep 0 t/m4) bleef ieder op hun eigen school. Na het officiële startschot van Willem-Alexander en Maxima, dat live te zien was op de televisie, werd er gedanst op een lied van Kinderen voor Kinderen, Bewegen is gezond.
De scholen hadden in samenwerking met de Oranjevereniging en korfbalvereniging SDO voor de hele ochtend sporten en spelletjes voor de kinderen klaargezet. Er was veel hulp van ouders en opa’s en oma’s, waardoor de kinderen erg sportief bezig zijn geweest. Als extra was er naast de spelen op elke locatie een springkussen geregeld door de Oranjevereniging.

Introductie scheiding

 Het middagprogramma werd door de scholen zelf ingevuld. Ieder had zijn eigen activiteit.
Helaas speelde het weer niet mee, maar het was toch een gezellige sportieve dag.
Ook hebben de kinderen van de dreumesgroepen en de peuteropvang van “De Cirkel” in Westerhaar deze dag gevierd op de eigen locatie.
We willen Reas- betonboringen en kwekerij Berkhof bedanken voor het mogen gebruiken van materialen en C1000 Westerhaar voor de versiering op het plakje cake. Natuurlijk willen wij korfbalvereniging SDO ook bedanken voor de gastvrijheid, de materialen en de helpende handen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier