Klinkhamer Mode viert 95 jarig jubileum

0
887

pand-klinkhamer-mode.jpgGrandioze Jubileumactie

Klikhamer Mode bestaat 95 jaar en dat gaan we vieren, van daar onze grandioze jubileumactie. Bij aankoop van een artikel uit de dames- herencollectie zal men 95% korting ontvangen, op elk 2e artikel, goedkoopste artikel geldt als 2e.

Klinkhamer Mode door de jaren heen

In totaal heeft Klinkhamer Mode uit Westerhaar-Vriezenveensewijk al 4 generaties Klinkhamers als eigenaar gehad, stuk voor stuk ondernemers die op hun manier het familiebedrijf een eigen gezicht geven. Passend bij de periode waarin zij actief waren en zijn. Johannes Klinkhamer en zijn vrouw Grietje waren de pioniers, vooruitstrevend in de periode aan het begin van de vorige eeuw.

Introductie scheiding

Zij lieten na aankoop van het eerste pand in 1916 een volledig nieuw pand bouwen dat in 1928 opgeleverd werd. Uniek wat betreft omvang maar zeker ook wat betreft uitstraling. In 1947 werd het familiebedrijf voortgezet door Johan en Nolda. Zij specialiseerden de zaak in 1958 en er werd gewerkt aan een de naamsbekendheid, onder andere de bekende reclame slagzin “de Klinkende hamer slag” kwam van hun hand. In 1967 trouwde Johnny met Jannie en was het aan hen om het bedrijf voort te zetten. Zij waren het die de zaak uitbouwden tot een familiebedrijf met een nog grotere naamsbekendheid buiten de plaats Westerhaar. In 1994 werd er groots verbouwd, het winkeloppervlakte werd vergroot naar ruim 500 m2. In het jaar 2000 kwam Jeroen Klinkhamer in de zaak, zijn vrouw Annemiek in 2010. Daarmee was ook de 4e generatie actief. In 2010 werd de zaak wederom verbouwd. Maar wat men door de loop der jaren is blijven bieden en waar elke generatie voor heeft gewaakt, is het bieden van service en een onderscheidende collectie voor betaalbare prijzen.

pand-klinkhamer-mode.jpg   pand2.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier