Klinkhamer Mode start voorjaar met VIP avond en gratis cadeaubon

0
753

klinkhamer-foto.jpgDe voorjaars collectie voor zowel dames als heren is weer compleet. Ter introductie van de collectie zal elke kopende klant deze week tot en met zaterdag 21 maart een gratis cadeaubon ontvangen.
De zaak van Klinkhamer Mode is weer in een prachtig voorjaars jasje gestoken, met veel bloemen als decoratie die passen bij de kleuren van deze zomer.

Vip avond
In samenwerking met Finezze lingerie uit Wierden zal er a.s. donderdag 19 maart een speciale VIP avond zijn. Diverse modellen zullen telkens een korte mode presentatie geven, om een goed beeld te krijgen van de laatste trends op lingerie en mode gebied. De modellen zullen van 19.00 uur t/m 21.30 uur de kleding showen. De zaak is dan geopend tot 22.00 uur. U bent van harte welkom.

Nieuw logo
Het voorjaar is wel iets anders van start gegaan dan de voorgaande jaren, na 21 jaar heeft Klinkhamer Mode haar logo aangepast. Het proces dat is begeleid door een reclamebureau, heeft geresulteerd in een mooi eigentijds maar toch tijdloos logo. Alle reclame uitingen zijn aangepast, hierbij moet o.a. gedacht worden aan nieuwe tassen, cadeaubonnen en de reclame borden die zijn geplaatst door Markant Sign uit Westerhaar. Ook de banner op WesterhaarDigitaal is voorzien van het nieuwe logo. Kortom Klinkhamer Mode is weer helemaal klaar om u met de bekende service en gastvrijheid te ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier