Kleding- en speelgoedbeurs Westerhaar blijft groeien

0
664

Ruim zeventig standhouders verkochten zaterdagochtend hun spullen op de vijfde kinderkleding- en speelgoedbeurs in Kulkturhus de Klaampe in Westerhaar. “Het is een nogal uit de hand gelopen hobby”, vertelt initiatiefneemster Monique Jager uit Westerhaar. „Ik begon een aantal jaren geleden met her organiseren van een klein marktje, omdat ik vond dat er wat te doen moest zijn in Westerhaar. Nu is de hele sporthal bomvol en kan er geen kraampje meer bij. Echt prachtig.”

Mede door het slechte weer is het bezoekersaantal hoog op deze zaterdagochtend. Vaders en moeders met kinderen struinen langs de verschillende tafels en rekjes kleding, terwijl voor de ingang stroopwafels worden gemaakt door vrijwilligers van de stichting Gichon. Daarnaast delen medewerkers van kapper Smelt ballonnen uit, loopt er voor de allerjongsten een clown rond en is op het podium een jazzdansdemonstratie.

De kleding en het speelgoed dat aan het eind van de dag niet is verkocht, gaat naar de stichting Manna, beter bekend als de voedselbank in Twenterand. Jager: „Daar heeft men dringend behoefte aan kleding en cadeaus. Dan is het heel mooi dat we daarbij op deze manier kunnen helpen.” De volgende beurs is op 13 april 2013. (Tubantia)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier