Klanttevredenheid- en behoeftenonderzoek

0
692

De Stichting voor Welzijn en Zorgvragen Twenterand houdt momenteel onder personen van 55 jaar en ouder in de Gemeente Twenterand een klanttevredenheid- en behoeftenonderzoek.
De stichting heeft onvoldoende inzicht in de wensen en behoeften van de deelnemers aan de activiteiten voor ouderen en de bezoekers van het Zorginformatiepunt.
In totaal ontvangen ruim 2700 personen van 55 jaar en ouder een vragenformulier met het verzoek dit voor 1 oktober te retourneren.
Het onderzoek is verdeeld in 3 groepen en de vragenlijsten zijn hierop aangepast. Zo is er een groep ouderen die al deelnemen aan de activiteiten van de stichting en dus bekend zijn; bezoekers van het Zorginformatiepunt en tenslotte een groep die niet bekend is bij de stichting waarvan wij de adresgegevens hebben gekregen van de Gemeente Twenterand. De adresgegevens van deze personen worden uitsluitend voor dit doel gebruikt en daarna vernietigd.
De resultaten van het onderzoek zullen wij begin 2009 bekend maken via onze website, de huisbladen “Flitsen” en “Vjennepluuze” en via de lokale media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier