Kinderkleding en speelgoedbeurs in kulturhus de klaampe

0
490

Zaterdag 13 april ’13 wordt er weer een grote kinderkleding en speelgoedbeurs georganiseerd door Monique Jager in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar.
De beurs is geopend van 9.00 tot 13.00 uur en de toegang is wederom gratis.

Meer dan 75 stands zijn er aanwezig met nieuwe en tweedehands kleding, speelgoed en leuke accessoires. Dit keer zijn er ook 5 winkels aanwezig met de nieuwe voorjaars & zomercollecties. Ook ontbreken de stands van Loes Loket en aantal goede doelen natuurlijk niet zoals o.a. Stichting Gichon en Stichting Manna die we graag een warm hart toedragen.

Introductie scheiding

Vooral in deze duren tijden is deze beurs een superleuk gratis uitje voor het gehele gezin. Je kunt hier voordelig je zomergarderobe aanschaffen voor aardige prijsjes en daarnaast genieten van heel veel leuke activiteiten.
Er is o.a. een groot springkussen aanwezig, leuke spelletjes voor de kids, heerlijke versgebakken stroopwafels van de stichting Gichon, schminken, buiten kun je zelfs ponyrijden bij Karina Dams als de weersomstandigheden het toelaten. Tevens is er o.a. een leuke workshop met foam & silk klei van
Atelier Spin In uit Almelo. Kortom teveel om op te noemen en veel te leuk om te missen. Noteer nu alvast deze datum in uw agenda en kom ook gezellig snuffelen en genieten van al dit leuks! U bent van harte welkom.

Compleet nieuw entertainment programma:

9.30 uur streetdance workshop/optreden door Family Fit, Westerhaar
9.45 uur straatshow door majorettes van de Harmonie, Vroomshoop
10.00 uur Ghislaine & Mike samen met kids op de catwalk
10.20 uur Optreden streetdance groep Family Fit, Westerhaar
10.30 uur Modeshow Tom-Du kinderkleding
11.00 uur Optreden majorettes de Harmonie, Vroomshoop
11.15 uur kids van de make-over op het podium te bewonderen
11.45 uur Optreden streetdance groep Family Fit, Westerhaar
12.00 uur Optreden majorettes de Harmonie, Vroomshoop
12.15 uur Surprise afsluiting door Ghislaines make-over team

Mooi zijn is wat je uitstraalt! Kom naar Ghislaines make-over team. Laat je opmaken, krijg een creatief kapsel. Loop in glamour style mee op de catwalk! Samen maken we onwijs leuke foto’s! Doe je mee? We zien je graag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier