Kinderen lezen voor…

0
526

voorleeswedstrijd-640x480.jpgOp CBS ‘De Fontein’, locatie Asterstraat in Westerhaar hebben de kinderen uit groep 7 en groep 8 weer gestreden om de titel “Voorleeskampioen van De Fontein.” In de twee groepen zijn voorrondes geweest waarin de kinderen zelf mochten stemmen op hun favoriete voorleesklasgenoot. Van elke groep zijn er 2 kinderen doorgedrongen tot de finale.

Afgelopen vrijdag, 11 november, was het zover. Jordy Wolters, Melissa Mulder, Liane Kok en Myrthe Doornbos zaten vol spanning om hun verhaal voor te lezen. De kinderen van groep 7 en groep 8 waren het publiek en er was een echte jury aanwezig. De jury bestond uit juf Renate, meester Cees en juf Jeanine. 

Introductie scheiding

Nadat alle kinderen voorgelezen hadden trok de jury zich terug. Uiteindelijk heeft de jury, na een lang en moeilijk beraad, besloten dat Melissa Mulder de voorleeskampioen van De Fontein, locatie Asterstraat is geworden. Zij gaat onze school vertegenwoordigen tijdens de volgende ronde, waarin ze het op moet nemen tegen de winnaars van andere scholen uit de gemeente Twenterand.
Op de foto staan alle voorlezers met hun zelf gekozen boek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier