Kijk in ons atelier tijdens de Dag van de Slager op 18 april

0
823

Kijk in ons atelier tijdens de Dag van de Slager op 18 april

Tijdens de Dag van de Slager die plaatsvindt op 18 april is ons atelier geopend om onze kunsten te laten zien. Voor dag en dauw staan wij op om een prachtig stuk vlees, heerlijke vleeswaren of makkelijke maaltijden te creëren. Het ambachtelijke slagersvakmanschap zorgt ervoor dat honderdduizenden mensen dagelijks kunnen genieten van het beste dat de slager biedt. Het ambachtelijke vakmanschap van de slager is anno 2013 ook een modern beroep dat duizenden mensen een mooie toekomst biedt.

Tijdens de Dag van de Slager is ons atelier niet, zoals gewoonlijk, alleen geopend om vlees te kopen maar zijn er ook de volgende activiteiten:

Proeverijen, demonstraties, barbecue

Introductie scheiding

Over de Dag van de Slager

Tijdens de Dag van de Slager bieden alle deelnemende slagers hun klanten en andere geïnteresseerden, een kijkje in zijn/haar atelier. Het doel van deze dag is om consumenten, van klein tot groot, de slager te laten (her)ontdekken. Deze landelijke dag is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb).

Het thema van de dag is ‘de kunst van de slager’. Want het slagersvak is Kunst met een hoofdletter K, denk maar aan de vele vleesspecialiteiten, vleeswaren uit eigen worstmakerij, maaltijden, hapjes en soepen gemaakt door de slager-traiteur. Zie ook www.dagvandeslager.nl.

Over Gildeslagerij Johan Kleine
Bij ons staat de deur deze dag open om een kijkje te nemen in ons atelier.
We maken de meeste worstsoorten zelf, en dat willen we je graag laten zien. We snijden zelf onze varkens af en benen onze runderen uit. Dat is de basis voor onze heerlijke specialiteiten: verse worst, rollades en natuurlijk niet te vergeten onze heerlijke bekende spare-ribs. Familie Kleine runt al vanaf 1976 de slagerij aan de hoofdweg, en nodigen u hierbij uit voor een hapje en een drankje. Tot ziens op 18 april!

Gildeslagerij Johan Kleine
Hoofdweg 163
Westerhaar
0546-659175

www.kleine.gildeslager.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier