Kiezers verdien je niet in de laatste maanden

1
703

De gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 werpen hun schaduw vooruit en links en rechts zie je partijen aangeven wat men de komende maanden zoal gaat ondernemen. De ene partij wil de deuren langs gaan en de andere gaat zich presenteren, lezen we in de diverse (pers)berichten. Uiteraard zal ook de VVD zich mengen in het verkiezingsdebat en zeker luid en duidelijk laten horen waar onze partij voor staat.

Wij zullen ons echter niet ineens anders gaan gedragen door bijvoorbeeld plotseling allerlei markten en evenementen officieel als partij te gaan bezoeken. De VVD Twenterand heeft zich de afgelopen jaren op verschillende manieren laten horen en wij gaan hier gewoon mij door. De inwoners van Twenterand weten ons gelukkig ook steeds meer te vinden.

Introductie scheiding

 

Fractievoorzitter en lijsttrekker Chris Walraven: “Wij gaan in de tweede helft van dit jaar ons verkiezingsprogramma presenteren en wij zullen u zeker op de hoogte brengen van onze kandidatenlijst. Voor de rest blijven wij onze politieke idealen naar buiten brengen zoals wij dat ook de afgelopen jaren hebben gedaan. Wij zullen ons blijven inzetten, waar dit maar mogelijk is, voor de belangen van alle inwoners van Twenterand. Wij gaan ons dus in de aanloop naar de verkiezingen niet echt anders gedragen. Natuurlijk ben ik als bezoeker zo veel mogelijk aanwezig bij evenementen en iedereen kan en mag mij daar uiteraard aanschieten, dat was altijd al zo en dat blijft natuurlijk zo. Ook via onze website facebook-pagina en Twitter kom ik graag met u in gesprek. Kiezers win je volgens mij niet in deze laatste maanden voor de verkiezingen, maar die verdien je juist in de jaren die er tussen de verkiezingen liggen.”

Iedere partij kiest zijn eigen strategie en de VVD Twenterand verheugt zich op de komende verkiezingen en wenst alle partijen daarin succes. Walraven: “Laten we het er inhoudelijk maar eens goed over hebben zodat de keuzes voor de kiezers duidelijk zijn. Maar laten we vooral respect en een vleugje humor tijdens de campagne niet vergeten toe te voegen.”

Chris Walraven
VVD Twenterand

1 REACTIE

  1. Dat je kiezers niet in de laatste paar maanden verdient is natuurlijk waar. Kiezers kijken naar de afgelopen jaren en willen weten waar je voor staat. Of je het nu met hen eens bent of niet maar naar mijn mening hebben VVD en Gemeentebelangen GBT dit als enige gedaan. De rest heeft niets gepresteerd en wil nu vlak voor de verkiezingen zieltjes winnen. Laat ze nu maar thuisblijven. Dit arrogante gedrag en minachting voor ons als kiezer moet afgestraft worden.
    Als Westerhaarder gaat mijn voorkeur uit naar Gemeentebelangen GBT. Die weten wat er leeft en spreken de taal van de mensen. Als zij iets vertellen begrijp ik in ieder geval wat ze bedoelen. Het is doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg en daar hou ik wel van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier