Kies leukste sportclub Twenterand

0
736

Elke sportvereniging is uniek. Maar wat maakt een club nou de leukste van de gemeente Twenterand? Is dat de gezelligheid, de mensen, het mooie clubhuis, of de sportieve prestaties? Bij de Verkiezing van De Leukste Sportvereniging van Twenterand kan nu gestemd worden via www.leukstesportvereniging.nl/twenterand.
Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op één van de reizen naar Londen tijdens de Olympische Spelen, een abonnement op de Eurosport Player of een iPad. Begin augustus is de leukste sportvereniging van de gemeente Twenterand bekend. Er kan tot en met 31 juli kostenloos worden gestemd.

Introductie scheiding

Goede doelen
Voor iedere stem keert de organisatie 0,05 euro uit aan een goed doel naar keuze. Iedereen die stemt kan kiezen uit de volgende drie goede doelen: Kika, Spieren voor Spieren of Right To Play.

Cijfers
Bij het stemmen kan men cijfers geven voor de sfeer, gezelligheid van de leden, het enthousiasme van vrijwilligers en de mate van positiviteit die de vereniging uitstraalt. In Twenterand wordt een winnaar uitgeroepen op basis van het gemiddelde en een winnaar op basis van het aantal stemmen. De winnaars van de gemeente gaan door naar de provinciale verkiezing.

Award
De winnaars van de gemeente gaan door naar de verkiezing van provincie. De provinciewinnaars worden uitgenodigd voor de Award Uitreiking. Daar wordt ook de Leukste Sportvereniging van Nederland bekend gemaakt en gehuldigd.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier