Kernachtige campagne VVD Twenterand

1
465

De campagnecommissie van de VVD Twenterand heeft de (concept)activiteitenkalender voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De campagne wordt in hoofdzaak gevoerd door het VVD kernteam, bestaande uit Chris Walraven, Erik Kobes, Reinier Geerligs en Reina Berends. Alle activiteiten vallen in de periode 8 maart tot en met 18 maart 2014 met als basis een verkiezingsrondje langs vijf kernen. Op deze verkiezingsavonden worden de kandidaten voorgesteld en is er volop gelegenheid met de lijsttrekker en de overige kandidaten het gesprek aan te gaan en specifiek de onderwerpen te bespreken die binnen de afzonderlijke kernen belangrijk zijn.

Het hoogtepunt vormt het bezoek van Han ten Broeke, lid van de Tweede Kamer namens de VVD, aan Twenterand op vrijdag 14 maart 2014. Rond dit bezoek wordt een speciaal middag- en avondprogramma georganiseerd. De details hiervan zijn nog niet tot in de details bekend maar zeker is dat het een spetterend bezoek gaat worden, waar ook bedrijven en maatschappelijke organisaties bij worden betrokken.

Introductie scheiding

 

Chris Walraven, lijsttrekker van de VVD Twenterand: “We hebben er zin in, we hebben een mooi team en hebben veel vertrouwen in een goede verkiezingsuitslag. We zoeken de inwoners op en gaan persoonlijk de gesprekken aan. We hebben ons de afgelopen vier jaar luid en duidelijk laten horen, maar juist deze dagen zetten we nog even een extra stapje. We willen graag meedoen binnen een coalitie en daarom gaan we minimaal voor een tweede zetel. We gaan dus voor de dubbel.”

De VVD Twenterand brengt voorafgaand aan 19 maart 5 stuks speciale verkiezingsbulletins uit waarin steeds de schijnwerper wordt gericht op één van de kandidaten. In de eerste uitgave werd redactionele aandacht gegeven aan Zweitze Hofman. Voor het eind van het jaar wordt de tweede uitgave uitgebracht met daarin aandacht voor Reina Berends, de eerste vrouw op de kandidatenlijst van de VVD.
De VVD Twenterand zal met het kernteam aanwezig zijn op markten en winkelcentra en natuurlijk via Delta radio en TV extra aandacht proberen te genereren.
De verkiezingsleuze is: Stem VVD Twenterand omdat het anders kan. De VVD Twenterand gaat voor een nieuwe balans. Een balans tussen inkomsten en uitgaven, tussen milieu en bedrijvigheid en tussen sociale en economische onderwerpen. “Er zijn echter nog heel veel andere zaken waarbij we op zoek moeten naar een nieuwe balans, een balans tussen wat we willen en wat er uiteindelijk mogelijk is. We kunnen helaas geen geld uitgeven dat er niet is” aldus lijsttrekker Walraven.

Namens het kernteam van de VVD Twenterand

Chris Walraven
Erik Kobes
Reinier Geerligs
Reina Berends

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier