Kermis rode draad tijdens feestweek Westerhaar

0
1627

img-5543-20-1024x768.jpgDe feestweek in Westerhaar-Vriezenveensewijk is woensdagmiddag begonnen met een kermis op het speelveld aan de Rozenstraat. De week die tot en met zaterdag duurt, is opgezet door de Oranjevereniging. De kermis is de rode draad, want de draaimolens en botsauto’s vormen dagelijks een belangrijk deel van het programma.

De kermis is donderdag (vandaag) vanaf drie uur weer geopend. Bovendien staat vanaf 20.00 uur een bonte avond op het programma, gepresenteerd door Joris en Miep Dingemans. Op deze avond kunnen mensen tussen de 14 en 84 jaar playbacken of een leuk stukje opvoeren.

Introductie scheiding

Nadat vrijdag het lunapark ook weer vanaf 15.00 uur is geopend, volgt ’s avonds in de feesttent een avond vol Nederlandstalige muziek met diverse artiesten waaronder onder wie Frank van Etten, Jordy en Dave van Well. Ook deze avond is de toegang gratis. Om 23.00 uur biedt de Oranjevereniging de bevolking een groots vuurwerk aan.

Op de slotdag wordt de kermis al om 13.00 uur geopend. Vanaf 14.00 uur wordt in de feesttent een Miniplaybackshow gehouden voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar met natuurlijk prachtige prijzen. De feestweek wordt afgesloten met een grote feestavond met stemmingsmuziek van High Limit, een band die al vaker de feesttent in Westerhaar op zijn kop heeft gezet. (Tubantia)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier