Kampioenschap van Twenterand

0
830

Badmintonvereniging Twenterand organiseert op woensdag 30 maart en 6 april voor de 1ste keer het ‘Kampioenschap van Twenterand’ in sporthal Het Punt in Vroomshoop.

Ben je 16 jaar of ouder, en woon je in de gemeente Twenterand, dan kan je deelnemen samen met een vriend, collega, familielid, enz. Je kunt je alleen opgeven als team omdat er geen enkelpartijen worden gespeeld.

Je hoeft geen professional te zijn om mee te doen, want er zullen meerdere poules worden gemaakt. Opgeven kan voor herendubbel, damesdubbel, mixdubbel en kost 12,50 euro per duo.
Verdere informatie over het toernooi en voor aanmelding kunt u kijken op onze website: www.badmintontwenterand.nl. Wie met 2 of meer teams meedoet, dingt mee naar de titel
‘Kampioen van Twenterand’.

Naast het organiseren van dit toernooi kunnen we u ook melden dat de badminton vanaf 1 januari 2016 een nieuwe voorzitter heeft. Erik Bakhuis uit Westerhaar heeft de voorzittershamer overgenomen van Germen Dood. De vereniging is blij dat het is gelukt om het bestuur weer compleet te krijgen en dat mede hierdoor de enige badmintonvereniging in heel Twenterand blijft bestaan.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier