Jubilarissen tijdens het voorjaarsconcert SDG Westerhaar in het zonnetje gezet

0
972

juliantienfotografie-003-mg-1989.jpgAfgelopen zaterdagavond hield SDG Westerhaar haar jaarlijks voorjaarsconcert in Kulturhus De Klaampe.
Onder leiding van dirigent Frank Uuldriks begon de fanfare met het openingswerk “Campus Intrada”, waarna aansluitend na de opening van het concert het koraal “Swedish Folk Song” werd gespeeld. Dit is een koraalbewerking van ” How Great Thou Art”.
Tijdens de opening werd tevens vermeld dat eerder op deze dag vier leden geslaagd waren voor hun HaFaBra diploma. Dit waren Julian Veldhuis (Diploma A slagwerk), Daan Berends (Diploma B Trompet) , Ilona Schuldink (Diploma B Saxofoon) en Alice Berends (Diploma B Trombone).

Introductie scheiding

Vervolgens speelde de fanfare “Ministerie van Fanfare” van de Nederlandse componist Jacob de Haan.
Hierna was de slagwerkgroep onder leiding van dirigent Roy Hendriks aan de beurt. Voor de pauze lieten zij de nummers “Antilliana” en “Wizzards” aan het publiek horen.
Na de huldiging van de jubilarissen Juliantien Schipper en Wendy Mulder (12 ½ jaar lidmaatschap), Henk Croezen en Marcel Bruggink (25 jaar lidmaatschap) werd het publiek op de mars “Wildhorn” getrakteerd.
Na de pauze bracht de slagwerkgroep het publiek muzikaal terug naar het wilde westen met het muziekstuk “Villians of the Wild West. Verder speelden zij nog “Mombassa” en “Suite of Styles”.
De fanfare daarentegen speelde na de pauze eerst de paso doble “Peñon de Ifach”.
De avond werd verder traditioneel afgesloten met lichte muziek van onder andere “Walking on Sunshine” en “Bohemian Rhapsody”.
Het publiek kon tot slot genieten van muziek van The King of Rock and Roll, want het slotstuk was dit jaar “Elvis in Concert”, in ruim 7 minuten kwam hierbij een medley van tien nummers van Elvis Presley voorbij.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier