Jongerenraad Twenterand lanceert eigen site

0
654

De jongerenraad Twenterand heeft zaterdag 10 januari hun eigen website gelanceerd. Dit gebeurde tijdens een uitzending van Delta FM waar een afvaardiging van de jongerenraad aanwezig was.

De jongerenraad Twenterand wil meer naamsbekendheid verwerven in de komende jaren. Om dit doel te bereiken is onder andere gekozen om een eigen website te ontwikkelen. Op deze website zijn onder andere de leden van de jongerenraad te vinden, blogs, projecten waar de jongerenraad zich mee bezighoudt of heeft bezig gehouden.

De bedoeling van de website voor de jongerenraad is om de jongerenraad duidelijker zichtbaar te maken voor de jongeren. Door deze site in het leven te roepen, zal het voor jongeren makkelijker worden om de jongerenraad te benaderen.

Introductie scheiding

 

Daarnaast wordt de site gebruikt om updates te geven van de stand van zaken met betrekking tot actuele projecten waar de jongerenraad zich mee bezig houdt. Verder staat er enkele vacatures op de site voor de jongerenraad. De jongerenraad is op zoek naar versterking en dit blijkt uit de vacatures.

De site te bereiken op: www.jongerenraadtwenterand.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier