Jongen mishandeld door groep

2
826

logo_pollitieEen 14-jarige jongen uit Westerhaar-Vriezenveensewijk is vrijdag 8 april mishandeld door een groep van ongeveer 4 jongeren aan de Siculoseweg.

De jongens verklaarde dat hij rond 20.00 uur voor een café aan de Sibculoseweg van zijn fiets werd getrokken en werd geslagen en geschopt.
Volgens de jongen zouden cafébezoekers de mishandeling hebben gezien. De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie Twente, team Twenterand 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. (politie.nl)

2 REACTIES

  1. ik ben de verdachte en uw kind heeft niet het recht mijn vriendin aan te raken, uw zoon sloeg mijn vriendin, dus ik verdedigde slechts mijn vriendin. dit heb ik aangegeven in mijn verklaring en de politie zoekt het verder wel uit.

    mvg,

    De Verdachte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier