Johnny Cash tribute band uit U.S.A komt naar Westerhaar

0
1030

download-3.jpgVrijdag 3 november zal de Amerikaanse tribute band “Church of Cash” in muziek Café Roots, Sibculoseweg 5, 7676 PA in Westerhaar (Overijssel) een tribute geven aan de one and only Man in Black .. mr. Johnny Cash.

The Church of Cash kan gerekend worden tot één van de allerbeste Cash Tribute bands momenteel in de USA. Na eerder met veel succes getourd te hebben in Azië, America en Honululu waren ze afgelopen jaar voor het eerst op tour in Europa. Die tour is zóó succesvol verlopen dat ze dit jaar terug komen voor een lange tour.

Ze zullen in Café “Roots” van jetje geven!

Introductie scheiding

Church of Cash

Velen zijn geroepen, maar weinig uitverkoren om The Man in Black te morgen vertolken. Church of Cash schakelt moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun Recordings’ rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American Recordings reeks. Ook de showmanship van The Man in Black is terug te vinden op het podium bij deze heren. Luister naar de band en je krijgt de rillingen over je hele lijf! Check de impressies beneden maar eens en je zult het met ons eens zijn dat we hier te maken hebben met een Tribute van wereldformaat. Het betreft opnames gemaakt tijdens hun Europa tour 2015.

Aanvang: 20.30 uur GRATIS ENTREE
DIT MAG U NIET MISSEN !!!!!

Meer info over de band vind je hier: www.churchofcashmusic.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier