Jeugdafdeling Witte van Moort succesvol bij PODB-Cup

0
1455

podbcup001-320x200.jpgAfgelopen zaterdag werd in het clublokaal van damclub WvM/Denk en Zet de 6e wedstrijd in de reeks om de PODB-Cup gehouden. Door allerlei andere toernooien bleek de opkomst van de jeugd matig maar de sfeer van het toernooi was uitstekend en de dammers van de jeugddamclub uit Westerhaar presteerden uitstekend.

Bij de jongste categorie, de welpen, behaalde Nout Lamberts, ongeslagen de 1e prijs voor Tobias Hoogland uit Hattemerbroek en Nick Hartman uit Wezep. Nieuweling Chris Bruggink leverde een uitstekende prestatie door knap als 4e te eindigen en zijn eerste PODB punten binnen te halen. Bij de pupillen werd er gespeeld in twee groepen.

Introductie scheiding

In groep 1 behaalde Colin Winter uit Dedemsvaart de 1e prijs voor Hidde Noppers uit Westerhaar, die hiermede belangrijke punten behaalde voor het totaalklassement, en Alex Kijk in de Vegte uit Heino. Groep 2 was een prooi voor Brian Maas uit Heino voor Gerjan Stoel en Daniel Drent, beide uit Wapenveld.

Bij de aspiranten was er een kleine deelname maar de overmacht waarmee Jelte Lamberts won was groot te noemen. Hiermee kon de jeugddamclub uit Westerhaar zeer tevreden wezen over zowel de organisatie als de resultaten van hun eigen spelers. De volgende wedstrijd om de PODB-Cup is op zaterdag 21 april in Hengelo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier