Jennette Jansen gehuldigd in Westerhaar

2
1821

img-6115-kopie.jpgBronzen medaillewinnaar Jennette Jansen uit Westerhaar-Vriezenveensewijk is vanmiddag gehuldigd in haar Westerhaar. De handbikester won tijdens de Paralympische Spelen brons bij de wegwedstrijd.
Voor Jennette waren dit de zesde spelen echter voor eerst op het onderdeel handbiken. Haar voorbereiding was niet makkelijk: ze had nierstenen en brak een pols, waardoor er niet veel getraind kon worden. Ondanks deze mindere voorbereiding wist ze toch een bronzen plak in de wacht te slepen.

In een druk bezochte Klaampe werd Jennette opgewacht door vele dorpsgenoten om haar in het zonnetje te zetten.
De organisatie van de huldiging was in handen van Plaatselijk belang en de gemeente Twenterand, het geheel werd aan elkaar gepraat door Gerrit Flims.

Westerhaardigitaal.nl was aanwezig om foto en video opnames te maken, de foto’s zijn te vinden in het fotoalbum, de video word gemonteerd en zal daarna geplaatst worden.

2 REACTIES

  1. Hele mooie foto’s van een mooie middag echt verdiend Jennette en Bert mooi om jou zo trots te zien!! Allemaal gefeliciteerd

  2. Weer een uitstrekkende prestatie ik vind dat het tijd wordt dat zij een eigen straatnaam krijgt in westerhaar of een plein zij hoort ook in de lijst van bekende westerhaarders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier