Jeffrey Steen sneldamkampioen Overijssel

0
912

overijsselskampioen.jpgOp zaterdag 25 april werd in Almelo het Overijssels sneldamkampioenschap gespeeld.
In drie categorieën streden de 25 deelnemers om de ereplaatsen.Damclub Witte van Moort was met acht leden goed vertegenwoordigd op het kampioenschap.
In Categorie C was Jeffrey Steen heer en meester met slechts twee remises en negen overwinningen wist hij de titel voor zich op te eisen. Roelof Schippers eindigde als vierde, Willem Fokkert als achtste en Koert Meuleman als tiende. 
In Categorie B waren werd het een spannende strijd. Jeroen Schokker en Alex Noppers eindigden op een gedeeld tweede plaats samen met Niels Meijer uit Borne. Jonathan Wilbrink uit Enschede werd kampioen.

Introductie scheiding

 In de barrage om de 2e/3e/4e plek was Niels Meijer de sterkste voor Alex Noppers en Jeroen Schokker.In Categorie A werd Michel Stempher uit Kampen kampioen. Gerbrand Hessing eindigde op gepaste afstand op de tweede plaats. Bert Aalberts completeerde het podium.Op zaterdag 13 juni wordt het Nederlands kampioenschap sneldammen gespeeld. Jeffrey Steen, Roelof Schippers, Alex Noppers en Gerbrand Hessing zullen daar de eer van damclub Witte van Moort proberen hoog te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier