Jarno Brunink uit Westerhaar van Stichting de Springplank uitgenodig voor Apolo Anton Ohno Invitational Salt Lake City

0
900

jarno-shortrack.jpg
De Westerhaarse G-Shorttracker Jarno Brunink zal, op persoonlijke uitnodiging van oud-top shorttracker Apolo Anton Ohno, deelnemen aan een speciale shorttrackwedstrijd in Salt Lake City. Deze uitnodigingswedstrijd zal plaatvinden op 21 en 22 november 2014. Aan de wedstrijd doen de beste shorttrackers uit Canada, China, Nederland en Noord-Amerika mee. Daarnaast doen uit elk land ook Special Olympics sporters mee, waar Jarno Brunink er één van is.

Reden voor de uitnodiging is de uitzonderlijke prestaties die Jarno leverde op de Special Olympics World Winter Games welke in februari 2013 in Zuid-Korea gehouden werden. Jarno baarde opzien door zijn grote inzet, enthousiasme en prestaties aldaar.
Jarno traint bij Stichting de Springplank uit Enschede. De stichting is er dan ook trots op dat Jarno aan deze wedstrijd mag deelnemen.

Deelname aan deze wedstrijd is voor de Jarno wederom een kans van zijn leven. Niet alleen de ontmoeting met de internationale top van de shorttrackwereld. Door middel van de World Winter Games kan hij zijn talenten en vaardigheden op wereld niveau tonen en laten zien dat hij net zoveel respect en waardering verdienen als andere sporters op topniveau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier