Jan Schuurs erelid van VVVoorwaarts

1
879

foto-jan-schuurs-kopie.jpgLedenvergadering vv Voorwaarts
Maandag 15 oktober vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van v.v. Voorwaarts plaats.
De opkomst voor deze vergadering was uitermate goed te noemen. Het financiële verslag liet zien dat de vereniging gezond mag worden genoemd.
De ondernemersclub heeft het afgelopen seizoen bijgedragen aan de verbetering van de kabelkrant, de uitbreiding van het draadloos internet en het aanschaffen van een extra groot aluminium doel voor op het trainingsveld.

Introductie scheiding

|
De supportersvereniging, die het afgelopen seizoen nieuw leven is ingeblazen, heeft een steentje bijgedragen aan de kosten van een aantal busreizen voor onder andere de bekerfinale van Voorwaarts 2. De situatie van het al dan niet verkrijgen van een kunstgrasveld is nog steeds niet duidelijk. Op de raadsvergadering van 5 november zal de beslissing moeten worden genomen en kan bij een positieve stemming het sportpark ’t Twistveen een prachtige opwaardering krijgen. Ook waren er een aantal jubilarissen. Eduard van der Heide (50jr), Martin ter Braak (40jr) en Sietse Vos (40jr) werden in het zonnetje gezet met een speldje en een bos bloemen. Ook Harry Berghuis is 40 jaar lid maar omdat hij in Amerika woont, was het niet mogelijk hem te huldigen. Jan Schuurs werd met een instemmend applaus, als eerste in de vereniging, benoemd tot lid van verdienste. Jan is al jaren lid van Voorwaarts en vervult al geruime tijd de taak als trainer. Veel voetballers hebben ooit onder hem getraind. Ook heeft Jan Schuurs jarenlang als clubscheidsrechter gefungeerd. Het bestuursbeleid werd aan de hand van het enkele jaren geleden opgestelde “10 doelen”-plan geëvalueerd. Veel van punten zijn inmiddels opgepakt maar er is en blijft werk aan de winkel. Het bestuur de leden gevraagd om te onderzoeken of deze doelstellingen onder de loep moet worden genomen en of deze moet worden bijgesteld aan de hedendaagse actualiteit. De vergadering werd overigens begonnen met een moment van stilte ter nagedachtenis aan de dit jaar overleden oud-voorzitter en erevoorzitter Sieds van Dijk. De zonen Piet en Rene van Dijk waren speciaal voor deze vergadering naar Westerhaar gekomen, als een stille waardering voor de steun van de vereniging in de periode rond het overlijden van de heer van Dijk.

foto-jan-schuurs-kopie.jpg
Jan Schuurs

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier