Jan Mulder neemt na 20 seizoenen afscheid van vv Voorwaarts

0
2133

img_3771_681Afgelopen zaterdag was voor Jan Mulder een bijzondere dag. Na 20 jaar selectie nam hij tijdens de wedstrijd Voorwaarts – oud F.C. Twente afscheid van de selectie. Jan zal komend seizoen afbouwen en dus niet meer wekelijks te bewonderen zijn op het hoofdveld.
In een wedstrijd die meer bijzonder was dan spectaculair werd F.C. Twente met 4 – 1 verslagen. Bijzonder was onder meer dat F.C. Twente niet genoeg spelers had en er 2 spelers van Voorwaarts de clubkleuren van F.C. Twente aan konden trekken. Jordi Harms, die overigens een puike wedstrijd speelde, en Jeffrey Eggink waren de gelukkigen. Verder was het bijzonder dat Jan`s broer Albert Mulder na 55 minuten nog een keer binnen de lijnen kwam om de afscheidswedstrijd van zijn broer waarmee hij vele jaren in het eerste elftal speelde nog meer glans te geven.
Tien minuten later was het dan zover. Trainer Tonnie van Veen vroeg een wissel aan en Jan gaf de aanvoerdersband aan Theo Mulder. Voorzitter Gerhard Aalderink kwam binnen de lijnen en na een korte speech werd Jan zijn inmiddels traditionele oorkonde overhandigd. Leider Henk Snoeijink heeft dit in het leven geroepen en is voor de speler in kwestie inmiddels een bijzonder kado. Uiteraard hoorde daar de bloemen en tegoedbon bij.
Jan was als spelers van het eerste elftal ook bijzonder met bijzondere momenten in het eerste elftal van Voorwaarts. Van goede inzet en prachtig voetbal tot geintjes in de kleedkamer en op het trainingsveld, van vele gele en rode kaarten tot schorsingen die er niet om logen, maar Jan was in de selectie een speler met een positieve uitstraling naar zijn teamgenoten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier