jaarlijkse fietsdag VVV Twenterand

0
707

29 JUNI- jaarlijkse fietsdag VVV Twenterand- WIEKE(N)SLAG WESTERHAAR

VVV Twenterand heeft voor de fietsliefhebbers opnieuw een fietsdag georganiseerd met wederom een totaal nieuw ontwikkelde route. Deze dag met zijn vele extra’s zal gehouden worden op zaterdag 29 juni.
Fietsers kunnen deze dag kennismaken met de nieuwe “Wieke(n)slagroute” die zo’n 50 kilometer lang is. Voor degenen die dit te ver vinden is de route af te korten tot 25 km. Deze afwisselende route voert langs het prachtige natuurgebied de Engbertsdijksvenen, door het dal van de Mosbeek en langs (water)molens en beekjes in Twente.

Introductie scheiding

Er kan op 29 juni tussen 10.00 en 13.00 uur worden gestart bij Kulturhus “De Klaampe”, Beeklaan 1 in Westerhaar-Vriezenveensewijk. De totale kosten voor deelname aan deze dag bedragen slechts € 2,50 per persoon. Elke deelnemer ontvangt bij aanvang van de tocht een traktatie voor onderweg van Bakkerij Slomp uit Westerhaar en één van Groente- en Fruithuis Toerse uit Den Ham. Bovendien staat Carintreggeland tijdens de tocht klaar met flesjes water.
Diverse recreatieve en horeca ondernemers hebben alleen vandaag speciale aanbiedingen waarvan de deelnemers kunnen profiteren. De kortingsbonnen hiervoor krijgen de deelnemers bij de start.

De route voert de fietsers langs een aantal speciale afstappunten, zoals Imkerij “Het Veenseveld”,de Beltkorenmolen in Geesteren, de Molen van Frans, de Molen van Bels, het Kruudnhöfke in Vasse, het Twents Oorlogsmuseum ’40-’45 e.a. Ook deze afstappers hebben op 29 juni speciale aanbiedingen.
Na afloop van deze unieke fietstocht ontvangt elke deelnemer een kleine attentie.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op 29 juni naar De Klaampe in Westerhaar en fiets mee!
Voor meer informatie: VVV Twenterand Grotestraat 4 te Den Ham, Telefoon: 0546-671778, e-mail: info@vvvtwenterand.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier