Jaap van Hoek (65) wil vechten voor kulturhus in Westerhaar

2
1017

VRIEZENVEEN/WESTERHAAR – Kulturhus De Klaampe in Westerhaar heeft een nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen (rvc): Almeloër Jaap van Hoek.

De 65-jarige Van Hoek, in 2004 al werkzaam als hoofd van de afdeling Samenlevingszaken van de gemeente Twenterand, is aangesteld om de financiële situatie van het Westerhaarse kulturhus te verbeteren. “Natuurlijk vind ik het spannend, maar De Klaampe is het waard om voor te vechten”, zegt hij in een interview tegenover deze krant.

Introductie scheiding

Van Hoek werd in mei van het vorige jaar ‘ambteloos burger’, na een lange carrière bij onder meer de gemeentes Rotterdam en Almelo. Tot 2012 was de Almeloër interim regiomanager van de Brabantse welzijnsstichting Surplus. De Twenterandse wethouder Hidde Visser noemt Van Hoek de ‘verbinder’, iemand die in staat is partijen samen te brengen en samen te laten werken.Van Hoek begint vanaf medio april, als hij zijn benoeming officieel heeft geaccepteerd. Het kiezen van de andere leden van de rvc volgt daarna pas.

 

Het interview met Jaap van Hoek staat woensdag in de editie Almelo van De Twentsche Courant Tubantia.

2 REACTIES

  1. Moet Visser zeggen…..”de verbinder”.
    Die waardeloze vent van een Visser is één grote flop voor de gemeente. Hij liegt alles aan elkaar vast. Hopelijk kan dhr. van Hoek meer voor ons betekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier