Inzameldagen afval wijzigen in 2014

0
696

Nieuwe digitale afvalkalender 2 december beschikbaar

De nieuwe digitale afvalkalender voor inwoners van Twenterand is vanaf maandag 2 december te vinden op www.rova.nl/afvalkalender. Inwoners kunnen de kalender eenvoudig bekijken door hun postcode en huisnummer in te vullen. Alle afval-informatie komt daar bij elkaar op adresniveau. Zo is in één oogopslag eenvoudig te zien wanneer de eerstvolgende inzameling is, hoe zakken besteld kunnen worden en waar de dichtstbijzijnde glas- en textielcontainer staat.

LET OP: Er zijn wijzigingen in de routes aangebracht
Inwoners wordt geadviseerd goed op de digitale kalender te kijken om te zien of er voor hen wat is veranderd.

Introductie scheiding

 

De ROVA-app
Naast de digitale kalender is er een gratis app. Op de app staan onder andere de eerstvolgende inzameldagen. De ROVA-app is gratis te downloaden in de Appstore en is er voor iPhone en Android toestellen.

Waarom digitaal?
Om het onnodig gebruik van grondstoffen zoveel mogelijk te beperken, biedt ROVA goede alternatieven aan voor de papieren afvalkalender. Ook worden inwoners gestimuleerd met het zo goed mogelijk scheiden van huishoudelijk afval.

Geen internet
Voor mensen die geen toegang tot internet hebben, bestaat de mogelijkheid om de kalender aan te vragen bij het Klantencontactcentrum van ROVA 038 – 427 377.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier