INWONERS MELDEN ALLEEN VERKEERSONVEILIGE SITUATIES

0
944

WESTERHAAR- Op 10 september aanstaande bezoeken collegeleden, wijk- en jeugdagenten, jongerenwerkers en buitendienstopzichters al fietsend onveilige en opzienbare plekken in Vriezenveen en Westerhaar-Vriezenveensewijk. Tot 15 augustus kunt u onveilige locaties in deze kernen aan ons doorgeven. Tot nu toe zijn vooral verkeersonveilige punten aangedragen.

Maar er kunnen ook plekken aangedragen worden waar verloedering optreedt of waar regelmatig jongerenoverlast is.

De gemeente wil aandacht besteden aan punten die vanuit de bevolking worden aangedragen. Dat aandacht besteden bestaat uit een discussie dat op maandag 22 oktober gaat plaatsvinden in Kulturhus De Klaampe in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Het gaat vooral om zaken die volgens u acuut aangepakt moeten worden.

Voor het aanleveren van punten die in ieder geval bezocht moeten worden kunt u nog steeds mailen naar: wijkschouw@twenterand.nl.

Maar u kunt ook bellen met de heer T. Doppenberg, medewerker openbare orde en veiligheid, via 55 7777. Een (digitale) foto van de onveilige plek mag ook gemaild worden. Het maakt de situatie voor de gemeente beter inzichtelijk.(DeltaFm)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier